Kepta žuvis

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Kepta žuvis
Kepta žuvis
Kepta žuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g mėgiamos žuvies
2 kiaušiniai
2-3 šaukštai miltų
Druskos - pagal skonį
5 šaukštai aliejaus, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite žuvį 3-4 cm gabaliukais.
Įtrinkite žuvies gabaliukus druska ir palikite 15 minučių.
Išplakite kiaušinius.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Žuvies gabaliukus pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir vėl miltuose.
Dėkite žuvį į keptuvę ir apkepkite abi puses iki gražios rusvos spalvos.
Išimtus iš keptuvės žuvies gabaliukus palikite ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalai nusivarvėtų.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital