Kepta vištiena su medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kepta vištiena su medumi
Kepta vištiena su medumi
Kepta vištiena su medumi
Autorius apie receptą: Pirmą kartą vištieną marinavau acte, kuris vištienai suteikia skonį, bet ji nėra rūgšti. Pirmą kartą vištieną marinavau acte, kuris vištienai suteikia skonį, bet ji nėra rūgšti. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas vištų šlaunelių
50 mililitrų raudonojo vyno acto
3 šaukštai medaus
1 šaukštas džiovintų žolelių mišinio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną pamarinuojame vyno acte. Užtenka ir 30 minučių. Ištraukus vištieną iš acto pabarstome prieskoniais, pamasažuojame ir guldome į skardą kepimui.
2.
Aptepame skystu medumi ir kišame į orkaitę kepti apie 30 minučių iki 200 C įkaitintoje orkaitėje.
3.
Valgėme su daržovėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ah
2019-07-19 18:22
Kokiu bl būdu 50 ml acto marinuoti 1 kg vištienos? ATSAKYTI
Lina
2019-07-22 09:37
Tiesiog užpilti actu ir pamaišyti, daugiau jo tikrai nereikia :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital