Kepta vištiena

AUTORIUS:
Asta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 67)
Kepta vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kg vištienos ketvirčių
Marinatui:
3 skiltelės česnako
2 a.š. druskos
0,5 a.š. maltų juodųjų pipirų
0,5 a.š. cukraus
3 v.š. aliejaus
2 a.š. citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos ketvirčius galima susmulkinti. Vištieną įtriname prieskoniais, užpilame aliejaus, citrinos sulčių. Vištiena marinuotis turėtų bent 2 val., o geriausia palikti visai parai. Vištieną kepame ant grotelių.
AUTORIUS: Asta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital