Kepta višta svieste

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepta višta svieste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vištos
150 g sviesto
10 skiltelių česnako
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištą įtrinti trintu česnaku, druska ir pipirais ir marinuoti per nakt šaldytuve. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti vištą iš visų pusių ant didelės ugnies, o tada pašauti į orkaitę valandai laiko.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital