Kepta menkės filė

AUTORIUS:
Stanislova
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Kepta menkės filė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg menkės filė
1 citrina
1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių
1 šaukštelis kalendros miltelių
1 šaukštelis maltų kmynų
0,5 šaukštelio imbiero, malto
Druskos ir pipirų pagal skonį
2 šaukštai miltų
100 ml alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.
AUTORIUS: Stanislova
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital