Kepta menkės filė
AUTORIUS:
Stanislova
Kepta menkės filė
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 1 kg menkės filė
  • 1 citrina
  • 1 šaukštelis raudonos paprikos miltelių
  • 0,5 šaukštelio ciberžolės miltelių
  • 1 šaukštelis kalendros miltelių
  • 1 šaukštelis maltų kmynų
  • 0,5 šaukštelio imbiero, malto
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 2 šaukštai miltų
  • 100 ml alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Sumaišykite paprikos miltelius su ciberžolės, kaldendros, kmynų, imbiero milteliais, druska ir pipirais.
Prieskonių mišiniu įtrinkite žuvies filė gabaliukus ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Palikite 2 valandoms žuvį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Prieš kepant, pavoliokite žuvį miltuose.
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kepkite apie 10 minučių.

AUTORIUS: Stanislova
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis