Kepta menkė su avokadais

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kepta menkė su avokadais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g menkės filė
2 avokadai
150 g krevečių
150 g fermentinio sūrio
150 ml 35 proc. riebumo grietinėlės
1 saujelė baziliko lapelių
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Plonai supjaustykite avokadus ir sukapokite baziliko lapelius.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite žuvies filė gabaliukus.
Apibarstykite druska.
Ant žuvies išdėliokite avokadus ir krevetes. Viską apibarstykite bazilikais ir sutarkuotu sūriu. Galiausia viską apipilkite grietinėle. Grietinėlę galima pilti ir prieš apibarstant sūriu.
Pašaukite į 220° C orkaitę 15-20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Loreta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vzhzhb
2016-04-24 14:18
Liuks ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital