Kepta lydeka

AUTORIUS:
Galina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Kepta lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g žuvies filė (lydekos ar menkės)
2 šaukštai miltų
1 kiaušinis
4 šaukštai džiūvėsėlių
150-200 g sviesto kepimui
1 / 2 citrinos
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė gabaliukus įtrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Išplakite kiaušinį.
Žuvies filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose, vėl kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Dėkite žuvies gabaliukus į keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
AUTORIUS: Galina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital