Kepta karkutė

AUTORIUS:
Rugilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Kepta karkutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 karka (apie 2 kg)
2 šaukšteliai druskos
1 česnako skiltelė
2 lauro lapeliai
5 kadagių uogos
10 juodųjų grūdelių
1 morka
100 g salierų
2 svogūnai
1 šaukštelis sultinio miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karką nuvalyti, nuplauti, įdėti į siaurą puodą, užpilti vandeniu ir užvirinti. Nugraibyti putas, sudėti prieskonius ir pasūdyti. Virti ant silpnos ugnies. Morką, salierus ir svogūnus, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Nugriebti šiek tiek nuoviro riebalų ir su jais pakepinti daržoves. Nuovirą perkošti. Karką įdėti į karščiui atsparų indą, odelę įpjauti “tinkleliu”, aplinkui išdėlioti daržoves, užpilti 1/8 l nuoviro ir pašauti į orkaitę. Sultinio miltelius ištirpinti 1/4 l nuoviro. Kepamą karką dažnai laistyti sultiniu, kad keptuvo dugnas nuolat būtų apsemtas skysčiu. Perkošti kepsnio sultis. Daržoves sutrinti elektriniu smulkintuvu. Padažą užvirinti ir pagardinti pagal skonį. (virti apie 1 val, kepti apie 1 val 200 C)
AUTORIUS: Rugilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital