Kepta jūros lydeka

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Kepta jūros lydeka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3-4 jūros lydekos
2 šaukštai sumaltų kmynų
2 citrinos
1 puodelis miltų
2 puodeliai aliejaus (kepimui)
Pagal skonį Santa Maria juodųjų pipirų ir druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jūros lydekas įpjaukite kaip pjaustome griežinėliais tik ne iki galo.
Apšlakstykite žuvis citrinos sultimis.
Įtrinkite druska, kmynais ir pipirais.
Kiekvieną žuvį pavoliokite miltuose ir dėkite į įkaitintą aliejų.
Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies apie 5-7 minutes, kiekvieną pusę.
AUTORIUS: Vaida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Renata
2019-01-05 13:32
Labai patiko. Skonis super. Kepimo budas taip pat. Vartyt maziau darbo, nei kepant supjaustyta riekelem ATSAKYTI
daiva
2014-12-06 18:49
Super!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital