Kepta antis su daržovėmis

AUTORIUS:
Valentina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Kepta antis su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 antis
6 bulvės
4 morkos
2 svogūnai
3 obuoliai
6 skiltelės česnako
80ml aliejaus
druska ir pipirai
2 a.š. čiobrelių
2 a.š. kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Antį išvalome ir nuplauname.
Dubenėlyje sumaišome aliejų, čiobrelių, kmynų, druskos ir susmulkintus česnakus. Paruoštą aliejaus mišinį palaikome 10 minučių.
Nulupame bulves, morkas ir svogūnus. Bulves ir svogūnus pjauname į keturias dalis, morkas supjaustome taip pat stambiais gabalais, obuolius pjauname pusiau ir išimame sėklas. Viską suberiame į bendrą dubenį. Ant daržovių pilame aliejaus, beriame druskos, kmynų, čiobrelių ir rankomis išmaišome.
Imame antį ir gerai ją įtriname paruoštu aliejaus ir prieskonių mišiniu. Įtrintą antį marinuojame bent valandą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo indą ištepame aliejumi, dedame per vidurį antį, o aplink antį sudedame prieskoniuotas daržoves.
Kepimo indą su antimi ir daržovėmis dedame į orkaitę, kur kepame apie 1,2 valandos. Kad antis neišsausėtų, kas 15-20 minučių apipurškiame aliejumi.
AUTORIUS: Valentina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital