Kepta antis
AUTORIUS:
Rima
Kepta antis
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 1 antis
  • 5 obuoliai
  • sauja kmynų
  • 200 g sviesto
  • druskos
  • pipirų
  • 15 bulvių
  • aliejaus
  • 5 pomidorai
  • 2 didelės morkos
  • 1 agurkas
  • 1 svogūnas
  • Padažui
  • raudonas vynas
  • granatų sėkleklių sauja
  • apelsino žievelių truputį
  • citrinos žievelių truputį
  • tamsaus sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Po anties skūra pritepti sviesto sumaišyto su prieskoniais ir kmynais. Prikišti išvalytų obuolių ir padėti vieną dieną pasimarinuoti. Morkas nusilupti ir susipjaustyti skiltelėmis. Bulves, morkas, svogūnus gražiai susipjausčius sudėti į celofaninį maišelį užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus ir kepti.
Antį pradžiai įdėti į kepimo rankovę, o po to nuimti i rkepti be jos, taip greičiau iškepa. Padaryti padažą iš nurodytų produktų.Kai iškeps antis ją aplieti šiuo padažu. Aplink apdėti pomidorų, agurkų, bulves sudėti.

AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis