Kepta antis

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 61)
Kepta antis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas anties
5 vienetai obuolių
200 gramų sviesto
1 sauja kmynų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Garnyrui:
15 vienetų bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
Padažui:
200 mililitrų raudono vyno
1 sauja granatų (sėklos)
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai sojos padažo
šiek tiek apelsino žievelės
šiek tiek citrinos žievelės
Patiekiant:
2 vienetai pomidorų
2 vienetai agurkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą sumaišyti su prieskoniais ir kmynais. Šiuo mišiniu ištepti po anties oda. Antį prikimšti išvalytų obuolių ir palikti vieną dieną pasimarinuoti.
2.
Bulves, morkas, svogūnus nulupti ir gražiai susipjaustyti, sudėti į kepimo rankovę, užberti druska ir pipirais, bei šiek tiek įpilti aliejaus. Antį įdėti į kitą kepimo rankovę.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Antį rankovėje kepti apie 40 minučių. Tuomet rankovę prakirpti, ir atidengti antį, šalia dėti rankovę su daržovėmis. Kepti dar 40 minučių.
4.
Padažui keptuvėje įkaitinti vyną, suberti cukrų, granatų sėklas, žieveles, supilti sojos padažą. Pakaitinti, vis pamaišant.
5.
Antį tiekti su padažu, keptomis ir šviežiomis daržovėmis.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital