Kepsneliai iš paukštienos faršo

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
 Kepsneliai iš paukštienos faršo
 Kepsneliai iš paukštienos faršo
 Kepsneliai iš paukštienos faršo
 Kepsneliai iš paukštienos faršo
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. riebesnio paukštienos faršo (naudojau antienos);
1 stiklinė virtų ryžių;
1 kiaušinis;
2 didokos morkos;
3 šaukštai džiuvėsėlių;
1/2 šaukštelio džiovinto raudonėlio;
1/2 šaukštelio paukštienos prieskonių;
pipirų ir druskos pagal skonį;
dar reikės džiuvėsėlių apvoliojimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišome su kiaušiniu, džiuvėsėliais, tarkuotom morkom ir ryžiais. Skaniname raudonėliu, prieskoniais, druska ir pipirais. Išminkome, darome formą kaip paplotelių, voliojame juos džiuvėseliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Tiekiame su daržovėmis ir bulvių koše. Skanaus!
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital