Kepintos bulvytės šventiniam stalui

AUTORIUS:
Rasa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepintos bulvytės šventiniam stalui
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių, jaunų
4 v. š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Jūros druskos
Prieskoninių žolelių
Krapų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Bulves gerai nuplauti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus ir įkaitinti. Tada sudėti apkepti bulvytes (iki auksinės spalvos). Berti druskos, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, krapais. Patiekti kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalų.

Skanaus!

 

AUTORIUS: Rasa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital