Kepenys su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Kepenys su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g kiaulienos arba veršienos kepenų
2 svogūnai
2 obuoliai (Obuolys)
2 šaukštai miltų
50 g sviesto
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenis nuplauti, nusausinti, išpjaustyti gyslas ir plėves. Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedeliais. Obuolius taip pat nulupti ir išėmus sėklides, supjaustyti griežinėliais. Kepenis apvolioti miltuose. Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto ir apkepti obuolių griežinėlius, tame pačiame svieste apkepti svogūnus ir padėti šiltai. Kitoje keptuvėje ištirpdinti likusį sviestą ir iškepti kepenis. Iškeptas kepenis pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sudėti ant šiltos lėkštės ir apdėti obuoliais ir svogūnais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital