Kepenėlių užkandėlė

AUTORIUS:
Livija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Kepenėlių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g jaučio kepenų
200 ml pieno
2 kiaušiniai
60 g manų kruopų
1 - 2 šaukštai krakmolo
šviežių smulkintų krapų
Maltų pipirų
druskos
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenis nuvalome, nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 0,5 cm. storio lazdelėmis, užpilame pieno ir palaikome apie 2 valandas, Kepenėles išgriebiame iš pieno. Ant jų suberiame manus, krakmolą, smulkintus krapus, įmušame kiaušinius, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Iš mėsos padarome sklindžių formos “paplotėlius”. Dedame į įkaitintą aliejų. Kepame trumpai, kol apskrunda, iš abiejų pusių. Valgome kaip karštą arba kaip šaltą užkandį. Tiekiame su pakepintu batonu ir įvairiomis daržovėmis.
AUTORIUS: Livija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital