Kepenėlių tortas

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kepenėlių tortas
Kepenėlių tortas
Kepenėlių tortas
Kepenėlių tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Produktai:
 1,5 kg jautienos kepenų
 2 kiaušinių
 5 v.š. miltų
 3 morkų, didelių
 5 svogūnų
 Majonezo
 Grietinės
 Pomidorų padažo
 1 galvutės česnako
 Druskos
 Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kepenis kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti. Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius). Majonezą sumaišyti kartu su grietine 50/50 ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti. Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.

Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus. Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais. Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis.

Skanaus.

AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital