Kepenėlių blyneliai

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 76)
Kepenėlių blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g galvijų arba kiaulių kepenų
1 svogūnas
1 kiaušinis
1 šaukštas majonezo
 3 - 4 šaukštai miltų
0,5 arbatinio šaukštelio muskato
aliejus kepimui
druskos ir maltų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumalti kepenis ir svogūną mėsmale. Įmušti kiaušinį, įdėti majonezą, miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Muskatas suteikia kepenėlėms nuostabų aromatą. Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti masę šaukštu į keptuvę ir kepti kaip blynus. Jei norite galite dar patroškinti su grietine. Garnyrui tiks bulvės arba bulviu košė. O man patinka su morkų arba burokėlių salotomis. Skanūs ir šalti.
AUTORIUS: Almina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laura
2015-07-30 16:49
Mėgstu kepenis, bet žinau mažai receptų... Bandysiu ;) ATSAKYTI
Edita
2011-02-21 20:26
perskaiciau...pagaminau...liuks!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital