Autorius apie receptą:
Trapios tešlos gaminys su uogiene. Aš renkuosi raudonus serbentus, bet tinka ir kita Jūsų pasirinkta uogienė.
Trapios tešlos gaminys su uogiene. Aš renkuosi raudonus serbentus, bet tinka ir kita Jūsų pasirinkta uogienė.
Rima
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
sviesto
200 gramų
miltų
100 gramų
cukraus
2 vienetai
kiaušinių
3 šaukštai
uogienės
2 šaukštai
grietinės
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą ranka išsukti su cukraus pudra, kiaušiniais.
2.
Sudėti tirštą raudonų serbentų uogienę, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą dėti į turimas formeles.
4.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje iki iškeps, apie 20 minučių.