Keksas "Gėlytė"

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Keksas "Gėlytė"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150g margarino VILNIUS kepiniams
100g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
4 kiaušiniai
250g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
truputį pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukame iki purios masės. Po vieną įmušame kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais. Šio mišinio po šaukštą įberiame į margarino plakinį. Į tešlą įpilame šiek tiek pieno, kad tešla sunkiai varvėtų nuo šaukšto. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
?
2016-05-08 17:28
gal bandysiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital