Kėdainių blynai
AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kėdainių blynai
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
2 kiaušiniai
2 šaukštai manų kruopų
250 g maltos kiaulienos ar jautienos
1 svogūnas
2 šaukštai grietinės
Druskos - pagal skonį
Peletrūnas - pagal skonį
Raudonėlis - pagal skonį
Aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošti įdarą: mėsą apkepinti keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėti 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį. Sutarkuoti bulves, supilti išplaktus kiaušinius, suberti manų kruopas, sudėti prieskonius, pasūdyti ir gerai išmaišyti. Į įkaitintą aliejų dėti šaukštą tarkių, ant jų uždėti paruošto mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių. Apkepusį blyną apversti. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Patiekti su grietine, lydyto sviesto ar pikantišku grybų padažu. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis