Kečupo padažas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Kečupo padažas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 l pomidorų tyrės (Pomidorai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagrindinis produktas - 2 l pomidorų tyrės. Prieskoniai gali būti skirtingi: I. 400 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 40 g maltų garstyčių, 1 šaukštas bulvių krakmolo, po šaukštelį maltų karčiųjų ir kvapiųjų pipirų, šaukštelis malto cinamono, 2 morkos, salieras, petražolės šaknis, žiupsnelis tarkuotų muskatų ir paprikos. II. 200 ml 9 proc. acto, 40 g druskos, 3 šaukštai cukraus, šaukštas bulvių krakmolo, šaukštas maltų čiobrelių, šaukštas maltų kmynų, 2-3 laurų lapeliai, 0,5 šaukštelio maltų kvapiųjų pipirų, salieras arba petražolė, česnakas. III. 300 ml 9 proc. acto, 2 šaukštai druskos, 100 g cukraus, šaukštelis salierų sėklų, šaukštelis krapų sėklų, 0,5 šaukštelio karčiųjų pipirų, šaukštelis garstyčių sėklų (prieskonius dėti į verdamą padažą marlės maišelyje). Pomidorų tyrę virti nuolat maišant, kol sutirštės (liks 2/3 tūrio). Virtą morką, salierą ir petražolę pertrinti per tinklelį, česnaką sukapoti arba sugrūsti. Krakmolą ištirpinti šaltame vandenyje ir su prieskoniais supilti į pomidorų tyrę. Pakaitinti iki užvirimo, supilstyti į butelius ar stiklainius ir tuoj pat sandariai uždaryti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital