Kebabai
AUTORIUS:
Neringa
Kebabai
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 500 g miltų
  • 1 pakelis sausų mielių
  • 1 kiaušinis
  • 20 g sviesto
  • Prieskonių
  • 500 g maltos kiaulienos
  • 1 agurkas
  • 3 pomidorai
  • 1 mėlynasis kopūstas
  • 1 svogūnas
  • pomidorų padažo
  • majonezo
  • česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Miltus suberti į dubenį. Pusėje stiklinės šilto ištirpdyti mieles, druską, cukrų. Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Tešlą minkyti, kol taps vienalytė, nelimpanti prie rankų. Jei reikia, įdėkite dar šiek miltų. Tešlą imti nedideliais gumulėliais ir kočioti, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai parusvės.

Maltą kiaulieną pakepinti keptuvėje, daržoves supjaustyti. Ant iškepto paplotėlio sudėti daržoves ir užpilti padažo (jį darome sumaišydami pomidorų padažą su majonezu, įdedame pjaustyto česnako) ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.

AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Komentarai (3)
buvau turkijoj
2012-08-14 20:37
bet ja pardavineja ir turistams gamina ..
Mantas
2010-03-27 12:49
Visai pabludot Turkai musulmonai kiaulienos nevalgo.

1kg jautienos (kapojame peiliu smulkiai) 50 gr.avienos lajaus (supjaustome labai smulkiai), dedame žiupsnelį smulkintų petražolių , 1 susmulkintas svogūnas , juodi pipirai , jautienos prieskoniai , druska , šaukštas aliejaus(augalinio).Suformuoti pailgus ant iešmo kepti grilyje. Patiekti su šv. daržovėmis ir Pita (tokia duona). Padažas česnakinis(majonezą atskiedžiame pienu įspaudžiame česnako ar dedame česnako miltelių)čili pipirus ir pomidorus be odelės sumalame miksteryje praskiedžiame virintu vandeniu).
P.s. tai arabiškas receptas.
Mėgėjas
2010-03-10 22:09
Sveiki, pomidorų padažą su mejonezu ir česnakai pavadinčiau tradisciniu. Norėčiau sužinoti kitokių padažų kebabamas.
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis