Kebabai

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Kebabai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
1 pakelis sausų mielių
1 kiaušinis
20 g sviesto
Prieskonių
500 g maltos kiaulienos
1 agurkas
3 pomidorai
1 mėlynasis kopūstas
1 svogūnas
pomidorų padažo
majonezo
česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus suberti į dubenį. Pusėje stiklinės šilto ištirpdyti mieles, druską, cukrų. Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Tešlą minkyti, kol taps vienalytė, nelimpanti prie rankų. Jei reikia, įdėkite dar šiek miltų. Tešlą imti nedideliais gumulėliais ir kočioti, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai parusvės. Maltą kiaulieną pakepinti keptuvėje, daržoves supjaustyti. Ant iškepto paplotėlio sudėti daržoves ir užpilti padažo (jį darome sumaišydami pomidorų padažą su majonezu, įdedame pjaustyto česnako) ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
buvau turkijoj
2012-08-14 20:37
bet ja pardavineja :P ir turistams gamina .. ATSAKYTI
Mantas
2010-03-27 12:49
Visai pabludot Turkai musulmonai kiaulienos nevalgo.

1kg jautienos (kapojame peiliu smulkiai) 50 gr.avienos lajaus (supjaustome labai smulkiai), dedame žiupsnelį smulkintų petražolių , 1 susmulkintas svogūnas , juodi pipirai , jautienos prieskoniai , druska , šaukštas aliejaus(augalinio).Suformuoti pailgus ant iešmo kepti grilyje. Patiekti su šv. daržovėmis ir Pita (tokia duona). Padažas česnakinis(majonezą atskiedžiame pienu įspaudžiame česnako ar dedame česnako miltelių);(čili pipirus ir pomidorus be odelės sumalame miksteryje praskiedžiame virintu vandeniu).
P.s. tai arabiškas receptas. ATSAKYTI
Mėgėjas
2010-03-10 22:09
Sveiki, pomidorų padažą su mejonezu ir česnakai pavadinčiau tradisciniu. Norėčiau sužinoti kitokių padažų kebabamas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital