Karštos salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Karštos salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 morkų
2 v. š. alyvuogių
Aliejaus
1 a. š. sviesto
1 a. š. rudojo cukraus
1 pundelio laiškinio česnako
1 greifrukto, didelio
Druskos
Pipirų
Kardamono
Truputis mėlynojo sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite sviestą, suberkite rudąjį cukrų, plonais griežinėliais supjaustytas morkas ir gerai apkepkite. Morkoms šiek tiek suminkštėjus, sudėkite pjaustytas greipfruto skilteles, paskaninkite druska, pipirais, kardamonu. Kai iš greipfrutų išbėgs sultys, suberkite pjaustytus
česnakų laiškus, porą minučių pakepkite.

Viską dėkite į lėkštę, užberkite tarkuoto sūrio, papuoškite melisomis, gražgarstėmis.

Prie salotų patiekite orkaitėje apkepto prancūziškojo batono su sūrio įdaru. Šios salotos skanios ir šaltos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital