Karšti mėsingi kauliukai

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Karšti mėsingi kauliukai
Pirštelius apsilaižysit :)
Karšti mėsingi kauliukai
Karšti mėsingi kauliukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 gramų kiaulienos nugarinės (kauliukas su mėsa)
2 vienetai morkų
6 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 vienetas lauro lapų
1 šaukštas krienų
0.5 vieneto citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Citrinos sultis sumaišyti su krienais, druska (pagal skonį), pipirų žiupsneliu ir daug pjaustyto ir išspausto česnako.
Šiuo mišiniu įtrinti mėsytę (kauliuką) ir paliekti uždengtam inde šaltai apie parą.
2.
Vėliau keptuvėje su dangčiu kepti iki apskrunda, jeigu reikia įpilti truputį vandens.
Baigiant kepti nulupti ir supjaustyti morkas dar pakepti 10 minučių ir skanaus :)
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital