Kardamoniniai speltos sausainiai su juodųjų serbentų uogiene

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kardamoniniai speltos sausainiai su juodųjų serbentų uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g speltos miltų
50 g kvietinių miltų
70 g sviesto
70 g cukraus
1 arbatinis šaukštelis malto kardamono
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
cukraus pudra pabarstymui
2 valgomi šaukštai mėgstamo džemo ar uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:

Ištirpintą sviestą sumaišiau su cukrumi.

Į gautą masę įmušiau kiaušinius, subėriau prieskonius. Gerai viską išplakiau mikseriu.

Susijojau miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Tešla turi būti puri, bet nelipti prie indo sienelių.

Iš tešlos rankomis formavau nedidelius rutuliukus (maždaug graikinio riešuto dydžio) ir dėjau į skardą, išklotą kepimo popieriumi.

Kiekvieno rutuliuko viduryje pirštu įspaudžiau duobutę. Jas užpildžiau uogiene.

Sausainius kepiau 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

SKANAUS !

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital