Kamut salotos

AUTORIUS:
Čiop Čiop kulinarijos kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kamut salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė kamut kruopų
4 stiklinės vandens
2 valg.š. medaus
3 valg.š. granatų sulčių

½ stiklinės kubeliais pjaustytų agurkų
1 stiklinė džiovintų spanguolių
½ stiklinės smulkinto feta sūrio

4 valg.š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į užvirintą vandenį sudėkite kruopas "kamut" ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies nuo 35 iki 45 min. ar kol vanduo bus sugertas. Paruoškite padažą: suplakite kartu alyvuogių aliejų, granatų sultis, medų, druską bei pipirus. Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu. Improvizuokite: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas; dėti salierų stiebų ar vietoj kamut naudoti kynvą, o vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias. Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
AUTORIUS: Čiop Čiop kulinarijos kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital