Kamamberas su bruknėmis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Kamamberas su bruknėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g kamambero
Maltų uoginių paprikų
1 kiaušinis
2 šaukštai pieno
1/4 šaukštelio druskos
miltų
50 g džiūvėsėlių
aliejaus

Puošti:
2 svogūnai
150 g cukraus
200 g bruknių
4 salotų lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldytą sūrį supjaustyti kubeliais, apibarstyti paprikų milteliais ir suformuoti 5 cm ilgio pirštelius. Pirštelius apvolioti miltuose, suvilgyti kiaušinio, druskos bei pieno plakiniu ir apvolioti džiūvėsėliuose. Palaikyti šaldytuve, kad nesuirtų džiūvėsėlių plutelė.
Svogūnus nulupti, supjaustyti plonais žiedeliais. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suversti svogūnų žiedelius, apibarstyti miltais ir apkepinti, kol gražiai pagels. Apkepusius svogūnus išgriebti, dėti ant servetėlės, kad nuvarvėtų riebalai.
Prikaistuvyje iš 4 šaukštų vandens ir cukraus išvirti sirupą. Į sirupą suberti bruknes ir 2 minutes pavirti. Išvirusį bruknių sirupą atvėsinti uždengtame inde.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti sūriu pirštelius, kol gražiai pagels. Tiekti karštus su atvėsusiu bruknių kompotu, svogūnų žiedeliais ir salotų lapais.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2010-08-17 17:30
Kamamberas, tai minštas pelėsinis sūris (jei kam neaišku), aš jį labai megtu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital