Kalmarų žiedai tešloje

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 88)
Kalmarų žiedai tešloje
Kalmarų žiedai tešloje
Kalmarų žiedai tešloje
Kalmarų žiedai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g šaldytų kalmarų žiedų;
1 kiaušinis;
3 šaukštai miltų;
50 ml vandens;
1 šaukštas vegetos prieskonių;
druska ir pipirai;
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarų žiedus atšildyti ir pavirti 8 minutes vandenyje. Nusunkti vandenį, perpilti šaltu vandeniu. Iš kitų produktų sumaišyti panašią kaip miltiniams blynams tešlą. Kalmarų žiedus apvolioti tešloje ir kepti škaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Svarbu neperkepti, kad netaptų guminiai. Iškeptus dėti ant popierinio rankšluostuko, kad aliejus nusivarvėtų. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
2023-05-09 20:18
Labai nevykęs receptas ;) Kalmarų žiedų ir šiaip virti nereikia 10 min., pakanka poros, o čia tiek virus dar ir kepti... Jie bus guminiai ir neskanūs ;) ATSAKYTI
moteris
2014-11-29 21:36
Virti pries kepant nereikia, o jei verdate pvz. sriuboje, tai kalmarus idedate jau sriubai isvirus, ir uzdengetia ir palaikote 2-3 minutes. Kaip ir Rima rase, tai baltymas, ilgai verdi GUMA NESUKRAMTAMA GAUI. ATSAKYTI
Toma
2012-04-30 18:42
maximoj net 25 lt uz kilograma ATSAKYTI
Rima
2010-12-16 18:41
Kuo ilgiau kalmarus virsi, tuo jie bus kietasni. Principas, kaip kiausinius verdi, baltymas taip pat. Geriausia atlaidintus, palaikyti karstame vandenyje 2-3 min. Tada tikrai minksti bus! ATSAKYTI
Erika
2010-11-05 11:50
Skanu;-) ATSAKYTI
ingrida
2010-11-02 10:27
Super patiekaliukas,bet nesuprantu kam juos virti pries kepant.Visada atlaidinus is kart juos kepu ir ne guminiai gaunasi.O be to ir virti reiketu tik viena minute. ATSAKYTI
Donata
2010-11-01 19:05
As dazniausiai perku kalmaru kunus. tokie buna saldyti kaip balti maiseliai. atsildau nuplaunu susipjaustau kaipo man reikia. kaina apie 11lt norfos prekybos centruose. ATSAKYTI
Ana
2010-10-30 16:30
prie alaus ir vyno tiesiog idealu!! :D ATSAKYTI
Solveiga
2010-10-29 16:47
niam niam niam :D ATSAKYTI
Jūratė
2010-10-29 15:51
Man jie asocijuojasi su atostogom, nes Palangoj kiekvieną vakarą mėgavomės kalmarais :) ATSAKYTI
Sima
2010-10-28 12:45
kaip as juos dievinu!!! niekada namie nesu gaminus, todel noriu paklausti, kiek kainuoja kalmaru ziedai? ar ju yra visose didzisiose parduotuvese? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital