Kalėų vaišės: Mėsos ežiukas Kalėdoms

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kalėų vaišės: Mėsos ežiukas Kalėdoms
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 gramų kiaulienos faršo,
300 gramų jautienos faršo,
300 gramų kalakutienos faršo,
3 kiaušiniai,
2 morkos,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
2 šaukštai krakmolo,
1 svogūnas,
Prieskoniai: maltos mėsos,juodieji pipirai,druska pagal skonį,
Alyvuogės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutarkuoti smulkia tarka morkas, smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste,viską sudėti į mėsą ir visus kitus produktus,tik palikti 1 kiaušinį. Mėsą labai gerai išminkyti, kuo daugiau minkysit, tuo skanesnė mėsa bus. Tada paimti skardą ją iškloti kepimo popieriumi ir įpilti aliejaus. Dėti mėsą į skardą ir iš jos formuoti ežiuką (nosytę ir akytes darau iš alyvuogių), kaip suformuojam ežiuką tada ir jį visą aptepti 1 išplaktu kiaušiniu. Kepti apie 1-1,5val. kol gražiai paruduos. Kaip iškepa, išimu iš skardos ir palaukiu kol atvės.Jį perpjaunu skersai ir tada riekelėmis, jeigu peilis geras ir aštrus tai nė nesimato kad supjaustytas. Tada susmaigstau dantų krapštukus ir papuošiu. SKANAUS!
AUTORIUS: Jolita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
roxana
2010-03-12 10:49
labai skanu ir grazu, jau darau nebe pirma karta ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital