Kalėdinis kumpis

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kalėdinis kumpis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas kiaulienos kumpio su oda
Aptepimui:
1 skardinė konservuotų ananasų
0.5 stiklinės kokteilinių vyšnių
100 gramų cukraus
Marinatui:
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kumpio odą supjautyti išilgai ir įstrižai iki mėsos.
2.
Sausus prieskonius sumaišyti ir jais ištrinti kumpį, stengiantis, kad prieskonių patektų ir į pjaustytos odos tarpelius. Palikti marinuotis parai.
3.
Kumpį įdėti į skardą,oda į viršų, apkloti folija ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
4.
Anansų ir vyšnių skysčius įkaitinti prikaistuvyje, suberti cukrų ir, nuolat maišant, ištirpinti.
5.
Nuo kumpio nuimti foliją ir tepti pasiruoštu vaisių skysčių kas 5 - 7 minutes, kol oda taps traški. Kepimas užtruks dar apie 40 minučių.
6.
Iškeptą kumpį puošti vyšniomis ir ananasų griežinėliais.
AUTORIUS: Rimantė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital