Kalėdinis aguonų keksas

AUTORIUS:
rugile
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 115)
Kalėdinis aguonų keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų aguonų,
200 gramų cukraus,
6 Kiaušiniai,
40 gramų džiūvėsėlių,
Vanilinas, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
AUTORIUS: rugile
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2014-12-17 12:17
Taip be miltu, vietoj ju dziuveseliai ir tikrai uztenka visko kiek parasyta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital