Kalėdinės bandelės su aguonomis

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Kalėdinės bandelės su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 pak. sluoksniuotos bemielės tešlos
50 g cukraus
100 g maltų aguonų
1 a. š. vanilinio cukraus
1 apelsino tarkuota žievelė
1 kiaušinis
1 a.š. krakmolo
100 ml pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, pieną, kiaušinį, krakmolą, aguonas, vanilinį cukrų ir apelsino žievelę pavirti iki tol, kol masė sutirštės.
Iš šiltos bemielės tešlos iškočioti padaryti lakštą, jį ištepti įdaru, susukti ir supjaustyti norimo dydžio sausainiukais. Kepti 180º C orkaitėje 20 min., kol apskrus.
Pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital