Kalėdinė žąsis

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Kalėdinė žąsis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 žąsis
Česnakas
Prieskoniai
200 g džiovintų abrikosų
4 obuoliai
1 šaukštelis garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žąsis ištriname druska, pipirais, česnaku ir garstyčiomis bei palaikome per naktį. Į žąsies vidų dedam obuolius, kmynus, česnaką ir džiovintus abrikosus. Kepame orkaitėje.
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital