Kalėdinė duonelė

AUTORIUS:
Dorotėja
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Kalėdinė duonelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
180 g sviesto
180 g miltų
180 g cukraus
4 kiaušiniai
50 g migdolų be odelių
500 g džiovintų vaisių mišinio (razinos, vyšnios, cukruotų vaisių, džiovintų abrikosų)
60 ml romo
1 šaukštelis sutarkuotos citrinos žievelės
0,5 citrinos
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
100 g nuluptų migdolų (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite sviestą.
Į sviestą suberkite cukrų ir įmuškite kiaušinius. Išplakite.
Po to į tešlą supilkite romą, suberkite citrinos žievelę, supilkite pusės citrinos sultis, suberkite kepimo miltelius ir miltus. Kai tešlą išmaišysite, sudėkite migdolus ir džiovintus vaisius. Tešlą dar kartą išmaišykite.
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite tešlą. Ant viršaus sudėkite riešutus (skirtus papuošimui).
Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 1 valandai. Kad riešutai nesudegtų, uždenkite pyragą folija.
AUTORIUS: Dorotėja
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital