Kalakutienos faršo vyniotinis su grybais

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Kalakutienos faršo vyniotinis su grybais
Kalakutienos faršo vyniotinis su grybais
Kalakutienos faršo vyniotinis su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kalakutienos faršo
250 g bemielės sluoksniuotos tešlos
200 g grybų (miško arba pievagrybiai)
2 kiaušiniai
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas krakmolo
2 arb. šaukšt. Santa Marios Miško prieskonių mišinio
1 arb. šaukšt. Santa Marios Grill prieskonių
1 svogūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną supjaustyti ir pakepinti aliejuje su grybais (jei naudojate šviežius, pabarstyti druska). Faršą sumaišyti su majonezu, krakmolu, vienu kiaušiniu, prieskoniais (Forest ir Grill) . Sudėti apkepintus grybus ir viską gerai išmaišyti. Tešlą šiek tiek iškočioti, dėti ant miltais pabarstytos maistinės plėvelės. Ant viršaus tolygiai paskirstyti faršą (kraštus palikti tuščius) ir apibarstyti saldžia paprika. Plėvelės pagalba suvynioti vyniotinį ir dėti į skardą. Aptepti išplaktu kiaušiniu, subadyti šakute ir apibarstyti sezamu, kmynais arba kanapių sėklomis. Kepti įkaitintoje iki 200 C temperatūros orkaitėje 30 min.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital