Kalafiorai džiūvėsėliuose - paprasta, greita ir nostalgiškai skanu!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Kalafiorai džiūvėsėliuose
Kalafiorai džiūvėsėliuose
Kalafiorai džiūvėsėliuose
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir be galo skanu, taip paruoštus kalafiorys galima valgyti tiesiog vienus! Jau gal 10 metų tik taip ir darau. Labai paprasta ir be galo skanu, taip paruoštus kalafiorys galima valgyti tiesiog vienus! Jau gal 10 metų tik taip ir darau. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas žiedinių kopūstų
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (arba sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinį kopūstą suskirstyti žiedynais ir juos keletą minučių apvirti pasūdytame vandenyje (virti trumpai, vos porą minučių ar panašiai, jog nepervirtų). Nusunkti. Aš dar kartais išvirtus apibarstau tokiu universaliu prieskonių mišiniu be druskos, bet tas nebūtina.
2.
Kai žiediniai kopūstai atvės, kiekvieną žiedą voliojame miltuose, tada - lengvai paplaktame kiaušinyje, o tada - džiūvėsėliuose.
3.
Kepame įkaitintame aliejuje arba svieste, kol apskrus iš visų pusių.
4.
Pateikiant galima dar pabarstyti tarkuotu sūriu (pvz. Džiugu) arba valgyti su padažu (man labai patinka majonezas +pomidorų padažas + česnakas).
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Alė
2020-03-20 13:01
O orkaitėj kaip kept ir kokioj temperatūroj? ATSAKYTI
Ona
2020-03-20 15:31
Orkaitėje nebandžiau, bet bandyčiau apšlakstyti trupučiu aliejaus (kad to specifinio traškumo būtų) ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje, kol pradės skrusti :) ATSAKYTI
Dovilė
2019-01-08 23:44
As kepu orkaiteje,labai skanu ATSAKYTI
Lina
2018-08-30 19:03
Labai labai skanu!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital