Kakavinis pyragas su varške

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kakavinis pyragas su varške
Autorius apie receptą: Skanus, purus, sotus. Papuoš tiek šventinį stalą, tiek draugų, šeimos rate. Pyragas nereikalauja daug pastangų ar gausybės produktų. Skanus, purus, sotus. Papuoš tiek šventinį stalą, tiek draugų, šeimos rate. Pyragas nereikalauja daug pastangų ar gausybės produktų. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 pakelis varškės
300 gramų miltų
300 gramų kepinių margarino (arba sviesto)
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
100 gramų kondensuoto pieno, saldinto
2 šaukštai kakavos
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai margariną sutriname su cukrumi. Įmaišome 2 kiaušinius, grietinę. Gerai viską išplakame. Palaipsniui įmaišome miltus, sumaišytus su kakava ir su kepimo kepimo milteliais. Tešla turi būti tarp skystos ir kietos. Sunkiai maišoma šakute, bet prie rankų limpanti. Patarimas: tešlos neminkyti rankom, o kuo geriau išmaišyti šakute. Taip sutaupysit laiko. Į formą taip pat dėkite šakute ir paskirstykite. Ant viršaus dedant tešlą gnaibykit ją ta pačia šakute mažais gabaliukais. Taip ir laiko liks ir rankos švarios bus.
2.
Varškės kremui visus likusius produktus sumaišome iki vientisos, kiek skystokos masės.
3.
Kepimo formą ištepame sviestu ar margarinu ir pabarstome miltais.
4.
3/4 tešlos išklojame visą formą taip kad ir kraštai būtų uždengti. Pilame varškės kremą į tešlos guolį, kremas neturi liestis su formos kraštais. Likusią tešlą apdėliojame ant kremo paliekant kuo mažesnius tarpelius.
5.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 - 45 minutes. Ištraukus atvėsiname.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aušra
2017-04-13 11:15
O tai kur kakava recepte?.. ATSAKYTI
Vilte
2017-04-13 11:47
Trecioje nuo pabaigos ingredientu eiluteje :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital