Kakavinis pyragas su konjaku

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Kakavinis pyragas su konjaku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
4 kiaušiniai
250 g sviesto arba margarino
2 stiklinės cukraus
4-5 šaukštai kakavos
50 g konjako
1/2 stiklinės vandens
1 šaukštelis kepimo miltelių
vaisių mišinys (riešutai, apelsino žievelė, razinos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, ištrinti su cukrumi, supilti kakavą su vandeniu ir užvirti.
Pusę stiklinės šios masės nupilti, o likusią - atšaldyti, supilti į dubenėlį.
Suberti miltus, kepimo miltelius, įdėti trynius, vaisius, likusią masę.
Viską išmaišyti, supilti konjaką, išplaktus baltymus, atsargiai išmaišyti.
Kepti karštoje orkaitėje 45 minutes.
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
amuleta
2010-11-12 18:13
galetu buti truputi smulkiau aprasyta;kokioje temperaturoje kepti,kiek vaisiu mases deti,i kuria mase viska maisyti ar i ta palikta ar i atsaldyta.tai butu tiek sio recepto trukumu.o taip galvoju,ka turetu buti skanus pyragas.dar galetu buti parasyta kaip papuosti pyrago virsu,ar apibarstyti cukraus pudra ap aplieti sokolado glajumi. ATSAKYTI
Maze
2010-08-27 12:15
man tai patinka viskas, kame yra kakavos ir sokolaaaado... niam niam :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital