Kaimiška pica
AUTORIUS:
Lijana
Kaimiška pica Kaimiška pica Kaimiška pica
Kaimiška pica Kaimiška pica Kaimiška pica
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • Padui užtenka tokio dydžio skardai, kaip nuotraukose 300 g miltų
  • 200 ml pieno
  • 1 arbatinio šaukštelio sausų mielių
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 valgomo šaukšto cukraus
  • 1 valgomo šaukšto aliejaus Picai
  • gramais nerašau, dedame tiek, kiek norime pagal skonį tarkuotos šlapios dešros arba dešrelių
  • parūkytos dešros, kumpelio žodžiu, visko mėsiško, ką turime šaldytuve
  • marinuotų agurkėlių
  • grybų tinka ir marinuoti, kurių prisigrybauname miške
  • paprikos
  • tarkuoto sūrio
  • svogūno žiedų
  • pomidorų padažo
  • picų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.

Gaminimas

Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną. Tešlą minkome iki vientisos masės. Formuojame picos padą kočėlo pagalba. Aš tešlą dalinu į dvi dalis, taip lengviau iškočioti, paskui abi tešlas kloju į skardą, kurią nedideliu šlakeliu aliejaus sudrėkinu.
Picos ingredientus supjaustome: agurkėlius griežinėliais, papriką kūbeliais, svogūnus žiedais, grybus dedame tiesiog iš stiklainiuko, jei pievagrybiai - pasmulkiname. Šlapią dešrą sutarkuojame, kitas dešras arba šoninę pjaustome riekelėmis,griežinėliais. Sūrį tarkuojame. Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu.
Paruoštą picą kepame 180 laipsnių temperatūroje ~ 30-35 minutes. Kepimo pabaigoje picos viršų barstome sūriu ir dar paliekame orkaitėje, kol sūris išsilydo.

AUTORIUS: Lijana
Skaityti komentarus
Komentarai (17)
Radvilė
2016-02-01 11:50
O man buvo skanu
Ykgjgn
2016-01-23 16:36
Cjg
Ykgjgn
2016-01-23 16:36
Cjg
Lukas
2015-08-11 23:08
Labai labai labai skanu !!!
mmm
2015-02-20 13:55
Reiks pabandyt
Zydrune
2014-12-30 15:35
Man asmniskai tiek idejus miltu ir ipilus pieno tesla gaunasi skystoka reiketu apie 450 g miltu..ir 200 ml pieno
anonimas
2014-03-02 22:27
o pieno sildyti nereikia? kiek laiko kildinti tesla?
agni
2013-03-01 14:51
kodel man paplotelis visada gaunasi kietas?
Modestas
2013-02-09 17:57
Gaminau pirma karta. Taciau sakyciau kad gavos labai neblogai net zmonai patiko )
AS
2013-01-16 20:35
miltu reikia bent dvigubai daugiau...
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis