Jūros lydeka tešloje

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jūros lydeka tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 gabalėliai jūros lydekos
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių žuviai
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Filė apibarstykite druska bei žuvies prieskoniais ir palikite 15 minučių pasimarinuoti.
2.
Tešlai kiaušinius išplakite su šiek tiek druskos, supilkite pieną, suberkite miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.
3.
Žuvies filė gabaliukus apvoliokite tešloje ir iškepkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
4.
Iškeptą filė patiekite su pomidorais, paprika ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Nowaco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital