Jūros lydeka garuose

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jūros lydeka garuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
9 gabalėliai jūros lydekos
0.5 vieneto cukinijų (nedidelė)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių (žuviai)
Padažui:
200 mililitrų jogurto (natūralus)
4 šaukštai majonezo
100 mililitrų pieno
2 skiltelės česnako
šiek tiek prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Garpuodžio pirmame aukšte sudėkite prieskoniuose pamarinuotus žuvies gabalėlius. Šalia išdėliokite riekelėmis pjaustytą cukiniją ir pabarstykite ją prieskoniais Viską troškinkite apie 30 min.
2.
Pagaminkite padažą: Visus skystus produktus suplakite šluotele ir sudėkite prieskonius.
AUTORIUS: Nowaco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital