Jogurtinis keksas su maskarponės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Jogurtinis keksas su maskarponės įdaru
Jogurtinis keksas su maskarponės įdaru
Jogurtinis keksas su maskarponės įdaru
Autorius apie receptą: Šis keksas be galo skanus, patiks tiems, kuriems patinka sodraus skonio, gerai iškylantys, nedrėgni keksai. Su siūlomu kremu keksas pakylėja į kitą lygį ir tampa kone prabangiu Šis keksas be galo skanus, patiks tiems, kuriems patinka sodraus skonio, gerai iškylantys, nedrėgni keksai. Su siūlomu kremu keksas pakylėja į kitą lygį ir tampa kone prabangiu desertu. Uogas ir uogienę galite keisti kitais jūsų mėgtamais. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
230 gramų miltų
150 gramų cukraus
150 gramų graikiško jogurto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
100 gramų grietinėlės, 35% riebumo
80 gramų maskarponės sūrio
20 gramų cukraus pudros
Įdarui:
5 šaukštai braškių uogienės
8 vienetai braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išsukite sviestą su cukrumi iki purumo. Įmuškite kiaušinius po vieną ir gerai išmaišykite. Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Persijokite į sviesto masę. Išmaišykite, kol neliks sausų ingredientų. Įmaišykite jogurtą. Sukrėskite tešlą į formą, išlyginkite paviršių.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 C laipsnių. Ištepkite trupučiu sviesto ir pabarstykite miltais kekso formą. Kepkite apie 35 - 40 miučių arba kol iškeps. Atvėsiname ant grotelių.
3.
Įdarui išplakame grietinėlę su cukraus pudra iki apystandžių putų. Įmaišome maskarponės sūrį ir plakame, kol kremas sutirštės. Kekso viduryje šaukštu išskobiame pailgą ertmę, paliekant kraštus. Skobiame taip giliai, kaip norime. Ištepame visą išskobtą vidurį braškių uogiene. Supjaustome nedideliais kubeliais braškes ir išdėliojame viduryje. Pripildome konditerinį maišelį su pasirinktu antgaliu ir užpildome visą ertmę bei padekoruojame paviršiuje.
4.
Papuošiame likusiais kekso gabaliukais ir šviežiomis braškėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital