Jogurtinis - braškinis desertas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Jogurtinis - braškinis desertas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g braškių sulčių
200 g jogurto, natūralaus
2 v. š. želatinos
2 v.š. cukraus pudros
1 a. š. cukraus su cinamonu
Kelių braškių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nedideliame kiekyje vandens pagal instrukciją paruošti želatiną. Pusę jos supilti į braškių sultis, paskanintas šaukštu cukraus pudros. Kitą pusę želatinos išplakti su irgi pasaldintu jogurtu. Po truputį vis sluoksniuoti želes į stiklines. Jas geriausia laikyti šaldiklyje. O indelius su ,,laukiančia'' žele laikyti šiltame vandenyje. Galima užberti cinamonu, papuošti braškėmis.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital