Jelenos naminiai kibinai

AUTORIUS:
Jelena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 869)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 869)
Jelenos naminiai kibinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
Tešlai:
4 stiklinės miltų
200 gramų grietinės
200 gramų sviesto (arba kepinių margarino)
3 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
600 gramų faršo
1 vienetas svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių mėsai
šiek tiek pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į indą įdedame 4 stiklines miltų, per burokinę tarką įtarkuojame sviestą (arba margariną) ir gerai išmaišome.
2.
Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
3.
Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, pagardiname druska, pipirais, mėgiamais mėsos prieskoniais ir viską gerai išmaišome.
4.
Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
5.
Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
6.
Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi, dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 minutėms po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.
7.
Kepame kibinus maždaug 20 - 40 minučių iki kol bus gražiai auksinės spalvos (tikslus kepimo laikas labai priklauso nuo kibinų dydžio).
8.
Traukiame iš orkaitės ir skanaujame!
AUTORIUS: Jelena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (150)
Aistė
2024-02-26 11:10
Vakar kepiau pagal si recepta, gavosi puikiai! Aciu! ATSAKYTI
Evgenij
2023-11-28 12:55
Sudeginau, angliukai liko, bet vistiek skanu buvo. Nuostabus receptas ATSAKYTI
EDVARDAS
2023-11-04 14:58
O stiklinė 100 g, ar 500? Kodėl negalite rašyti gramais ar mililitrais? ATSAKYTI
Aistė
2023-11-06 09:46
Stiklinė paprastai laikoma apie 250 ml. Tad tokioje stiklinėje telpa 160 g miltų, todėl iš viso gaunasi 640 g miltų. ATSAKYTI
Giedrė
2023-10-16 16:02
Tobuli! Rekomenduoju šį receptą! ATSAKYTI
Marytė
2023-09-23 08:44
Seniausias receptas jau nenaujiena ATSAKYTI
Viktorija
2023-09-14 14:20
Ar galima jau susuktus su faršu kibinus užšaldyti? ATSAKYTI
Vilma
2023-09-21 11:12
Galima :) ATSAKYTI
Toma
2023-08-13 14:54
Ar tinka vištienos faršas? ATSAKYTI
Gintarė
2023-08-25 16:31
O kodėl turėtų netikti? Tik jei darysite iš krūtinėlės, reikia įdėti riebaliukų, arba daugiau svogūnų, nes bus labai sausa - mėsytė turi būti rieboka, kad būtų iš ko susidaryti sultims ;) ATSAKYTI
Rasa
2023-08-05 18:19
Kepam jau kokį n-ioliktą kartą. Visada išeina nerealiai skanūs! Paprasta pagaminti, o rezultatas superinis ATSAKYTI
Viktorija
2023-03-24 15:54
Ar galima tešlą iš vakaro pasiruošti ir per naktį šaldytuve laikyti? ATSAKYTI
Gintarė
2023-08-25 16:32
Galima, tik įvyniokite į maistinę plėvelę, kad neapdžiūtų. Mes pusę tešlos netgi užšaldome kartais :) ATSAKYTI
Neringa
2023-03-11 16:12
Labai geras receptas ATSAKYTI
Dovydas
2023-03-07 18:41
Žiauriai skanūs 10/10
Geresni negu Trakuose ATSAKYTI
beata
2023-02-25 22:16
Siandien dariau recepta, labai puikiai gavosi, minstuciai, skanuciai. Gavosi apie 25 kibinus:) ATSAKYTI
Ingrida
2023-02-21 19:21
Superinis receptas ATSAKYTI
Aušra
2023-02-03 18:00
Labai geras receptas,kibinai skanūs.
Ačiū. ATSAKYTI
Jona
2022-11-27 15:57
Kam dėti tešlą į šaldytuvą? Nesamonė. ATSAKYTI
Justė
2022-11-28 17:01
Kiekvienas kepa kaip nori, vienam recepte deda į šaldytuvą, kitam ne, juk nebūtina vadovautis tuo, kuris nepatinka. O man šie kibinai labai skanūs ir puikūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital