Jautienos-miežių sriuba

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Jautienos-miežių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g jautienos
6 puodeliai vandens
2 puodeliai saliero, supjaustyto
2 puodeliai šviežių grybų, supjaustytų
1 puodelis morkų, supjaustytų
1 puodelis svogūno, supjaustyto
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovinto rozmarino
0,5 šaukštelio pipirų
1 skiltelė česnako, susmulkinto
170 g pomidorų padažo
1 puodelis miežinių kruopų, greit išverdančių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite mėsą 1 cm kubeliais. Į puodą sudėkite mėsą, vandenį, salierą, grybus, morkas, svogūnus, druską, rozmariną, pipirus ir česnaką. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite 1-1,25 val. arba kol mėsa bus minkšta. Jei reikia, nugraibykite putas nuo paviršiaus. Sudėkite pomidorų padažą (pastą) ir miežines kruopas. Užvirkite; sumažinkite ugnį. Uždenkite ir troškinkite apie 10 minučių arba kol miežiai išvirs.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital