Jautienos kumpis su kepenėlėmis

AUTORIUS:
Jelena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Jautienos kumpis su kepenėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg jautienos kumpio
400g jaučio kepenų
100g svogūnų arba porų
200g kiaulės lašinių
Kiaušinis
100g batono
100ml pieno
Maltų juodųjų pipirų
Druskos
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame kartu su pakepintais svogūnais ir piene išmirkytu batonu. Įmušame kiaušinį, pagardiname pipirais, pasūdome. Gerai sumaišome. Kumpio viduryje aštriu peiliu įpjauname “kišėnę”. Į ją sudedame paruoštą masę. Kumpio galus užsiuvame. Dedame į aliejumi pateptą skardą. Pridengiame kepimo folija. Kepame 230 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val. 40 minučių. Atvėsiname, supjaustome griežinėliais. Tiekiame su daržovėmis, krienų arba majonezo padažu.
AUTORIUS: Jelena
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Elena
2010-08-23 16:00
idomu, per kiek laiko nuo pradziu iki galo padaromas sis vyniotinis? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital