Jautienos kepsnys su lašinukais

AUTORIUS:
Vilius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Jautienos kepsnys su lašinukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g jautienos nugarinės
60 g lašinukų
2 svogūnai
po 1/4 šaukštelio druskos ir pipirų
2 šaukštai kiaulinių taukų
1/4 l mėsos sultinio
150 g konservuotų agurkų
2 šaukštai miltų
1/2 l grietinės
3 šaukšteliai aštriųjų garstyčių
1 šaukštelis vorčesterio padažo
1 šaukštelis citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašinukus trumpam įdėti į šaldiklį, kad sukietėtų. Supjaustyti šiaudeliais ir prismaigstyti mėsą išilgai raumenų.
Nuluptą svogūną supjaustyti kubeliais. Druska ir pipirais įtrintą mėsą kepti su taukais 20 minučių, ugnį atspariame inde ant stiprios ugnies.
Suberti svogūnus ir apkepti kol pagels. Užpilti šiek tiek sultinio ir uždengus troškinti ant silpnos ugnies.
Konservuotus agurkus supjaustyti kubeliais. Likusį sultinį sumaišyti su kitais komponentais ir likus 10 minučių iki troškinimo pabaigos supilti į puodą. Pagardinti ir patiekti.
AUTORIUS: Vilius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital