Jautienos guliašas

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Jautienos guliašas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g jautienos
2 svogūnų
1 morkos
150 g jautienos sultinio
100 g pomidorų, trintų
5 bulvių
0,5 a. š. čili pipirų
Druskos
Juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Bulves sudėti virti į sultinį. Mėsą supjaustyti gabaliukais ir sudėti į įkaitintą aliejų apkepti. Tada sudėti pjaustytas morkas, svogūnus. Viskam apskrudus, berti juodųjų bei čili pipirų, sudėti trintus pomidorus ir šiek tiek patroškinti. Tada visą keptuvės turinį sudėkite ant verdančių bulvių, berkite druskos. Troškinkite, kol mėsa bus minkšta.

Skanaus.

 

AUTORIUS: Laima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ne taip
2023-03-25 11:18
Kol jautiena suminkštės bulvės bus suirusios į košę ATSAKYTI
Nu jo
2019-08-25 15:47
2/10 uz recepto aiskuma. Nulis konkretumo, laikas kiek gaminti irgi nenurodytas. Toks jausmas kad visi turi 20 metu patirti ir tiesiog nujaucia kada cia jauta mesa skaitos minksta, kada ne ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital