Jautienos didkepsnis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Jautienos didkepsnis
Autorius apie receptą: Didkepsnis sultingas, o garstyčių - sviesto padažas buvo puikus ir labai net tiko prie kepsnio. Didkepsnis sultingas, o garstyčių - sviesto padažas buvo puikus ir labai net tiko prie kepsnio. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos didkepsnių
1.5 šaukšto augalinio aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Padažui:
100 gramų sviesto
2 šaukštai garstyčių
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruoškite sviestą: kambario temperatūros sviestą sumaišykite su garstyčiomis ir smulkintais krapais. Susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldiklį 30 min.
2.
 Jautienos gabaliukus apiberkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir kepkite jautieną apie 4 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusią mėsą susukite į foliją ir palaikykite kelias minutes, tada kepsnys taps sultingas.
3.
Tiekite kepsnį su salotomis ir ant viršaus uždėtu sviesto gabaliuku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital