Jautiena su svogūnų ir bulvių koše

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Jautiena su svogūnų ir bulvių koše
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g jautienos išpjovos
1/2 l sauso baltojo vyno
2 šaukštai ištirpinti sviesto
1 šaukštelis druskos
1/2 šaukštelio baltųjų pipirų
1 morka
1 petražoles šaknis
100 g saliero gumbo
550 g svogūnų
200 g mažų bulvių
1/4 l grietinės
2 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą užpilti vynu ir 3 dienas marinuoti uždengtame puode. Morką, petražolės šaknį, saliero gumbą ir vieną svogūną nuvaluti supjaustyti mažais kubeliais.
Keptuve įkaitinti sviestą, dėti mėsos gabalą ir apkepti iš visų pusių, kol gražiai parus. Apibarstyti druska ir pipirais. Suberti supjaustytas daržoves, užpilti vynu (kad keptuvo dugne būtų apie 2 cm skysčio) ir troškinti.
Troškinamą mėsą karkartėmis palaistyti vynu, tačiau keptuve neturi būti per daug skysčio.
Svogūnų tyrei blves ir svogūnus nuplauti, 20 minučių pavirti pasūdytame vandenyje, nulupti ir pertrinti per sietelį. Paruoštą tyrę pagardinti grietine, druska ir sviestu.
Troškinimo metu išsiskyrusias sultis perkošti, kietokus padažo komponentus pertrinti per sietelį. Viską išmaišyti, šiek tiek pavirti ir pasūdyti.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital